DAÜ'den Başarılı Öğrencilerine İlk Kez Nakdi Çek Ödülü

DAÜ
Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2017, Pazartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2016 – 2017 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde üstün başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi. Fakülte ve Yüksekokullarda ilk 10’a girmeyi başaran 100’ü aşkın öğrenciye 5 Mayıs 2017 Cuma günü, Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda, saat 14:00’te düzenlenen tören ile 3 kategoride nakdi çek teslim edildi.

Tören açılışında konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, ilk kez bu tarz bir uygulama başlattıklarını belirterek, başarılı öğrenci sayılarının her geçen gün artmasını temenni etti. Prof. Dr. Osam, sözlerine “Hayat engellerle doludur ve her engeli aşmak bir başarıdır” şeklinde devam etti. Tüm başarılı öğrencilere ve başarmak için azimli olan öğrencilere seslenen Prof. Dr. Osam, yollarının açık olmasını ve başarılarının her dönem devam etmesini diledi.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Osam, Eczacılık Fakültesi öğrencisi Yavna Chuttoo’ya, İletişim Fakültesi öğrencisi Banu Çalışkanlar’a ve Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencisi Tafadzwa Thabiso Chida’ya temsili hediye çeklerini teslim etti.

Tören, öğrencilerin Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Yaşar Özden ve Prof. Dr. Özgür Eren, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri ile Öğretim Üyeleri eşliğinde çeklerini teslim almaları ile devam etti. Etkinliğe ayrıca Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Özkaramanlı, ve Prof. Dr. Cem Tanova, Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ile çok sayıda dekan, bölüm başkanı ve öğretim üyesi de katılarak öğrencilerin mutluluğunu paylaştı.