DAÜ 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrencilerine ‘Merhaba’ Dedi

Yayınlanma Tarihi: 1 Mart 2018, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcılığı’na bağlı Uluslararası Ofis, Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda düzenlenen “Hoş Geldiniz Partisi” ile, özellikle 2017 – 2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde DAÜ’ye kayıt olan öğrencilerine “Merhaba” dedi.

Söz konusu partide öğrencilere seslenen DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, yeni öğrencileri DAÜ’yü tercih etmelerinden dolayı tebrik ederek, kendilerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) misafir etmekten duyduğu memnuniyeti aktardı. DAÜ’nün dünya çapında saygın bir üniversite olduğunun altını çizen Prof. Dr. Tanova, yeni öğrencilere burada oldukları süre boyunca üniversitenin imajını korumalarını, sıkı çalışmalarını ve diğer öğrencilerle kaynaşmalarını tavsiye ederek, DAÜ’de 106 farklı ülkeden 20 bin civarında öğrenci bulunduğunu vurguladı.

Gecede KKTC’nin sevilen gruplarından Öldüren Şampanya şarkılarıyla öğrencilere keyifli saatler yaşattı. Kangoo Club Cyprus ise geceye danslarıyla renk kattı. Partide öğrenciler ve akademisyenler dans ederek doyasıya eğlendi.