Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar DAÜ'yü Ziyaret Etti

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar DAÜ
Yayınlanma Tarihi: 8 Mart 2017, Çarşamba

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni (DAÜ) ziyaret etti. Ada çapında sivil toplum, kurum ve kuruluşlarla yaptığı ziyaretler çerçevesinde DAÜ’yü ziyaret eden Spehar, gerçekleştirdiği kampüs turu sonrasında DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam tarafından Rektörlük makamında kabul edildi.

Gerçekleştirilen söz konusu ziyaret sırasında DAÜ hakkında geniş bilgiler veren Prof. Dr. Osam, DAÜ’nün kaliteye verdiği önemden ve akreditasyon çalışmalarından bahsetti. Prof. Dr. Osam,  ziyaret sonunda Spehar’a Kıbrıs’a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulundu.  Spehar,  Prof. Dr. Osam  ile yaptığı toplantı sonrasında üniversite bünyesindeki akademisyenler ile biraraya gelerek fikir paylaşımında bulundu.