Başarılı Mezun Gürcan Erdoğan

Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2014, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 1987 yılı Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu Gürcan Erdoğan, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumunda (KIBTEK) kıdemli koordinasyon kurulu üyesi görevini başarıyla sürdürüyor. DAÜ’den mezun olduktan sonra Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda işe başladığını belirten Erdoğan, zaman içerisinde DAÜ’de almış olduğu eğitimin de etkisiyle kariyer başamaklarını tırmandığını ve bugünkü görevine geldiğini bildirdi.

Erdoğan, DAÜ’nün eğitim kalitesinin uluslararası düzeyde olduğuna dikkat çekerek öğrencilerine temel ve teorik kavramları öğretmenin yanında aynı zamanda vizyon ve özgüven kazandırdığına da dikkat çekti. DAÜ kampüsünün çok gelişerek büğüdüğünü belirten Erdoğan, öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap veren bir kampüs haline geldiğinin altını çizdi. DAÜ’de alınan eğitim ile mezunların kariyerlerinde başarıyı yakaladıklarına inandığını aktaran Erdoğan, bügün dünyanın birçok farklı noktasında DAÜ mezunlarının başarılı pozisyonlarda çalıştığını da vurguladı.