DAÜ’ye Kayıt Hakkı Kazanan Yeni Öğrencilerin Kayıtları Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 13 Ağustos 2021, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) 2021 – 2022 Akademik Yılı için kayıt hakkı kazanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşı öğrencilerin kayıtları devam ediyor.  Kayıtların 17 Eylül 2021 tarihine kadar devam edeceği belirtilen açıklamada, ilk kez kayıt yaptıracak olan öğrenciler işlemlerini DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden şahsen veya çevrim içi olarak kayit.emu.edu.tr adresinden yapılabilir.

Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’ne ve Diş Hekimliği Fakültesi’ne GCE A Level Kontenjan Başvuruları Devam Ediyor

Öte yandan, DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi, 2021 – 2022 Akademik Yılı için GCE A Level kontenjan başvuruları devam ediyor.

DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’ne ve Diş Hekimliği Fakültesi’ne yapılacak olan GCE A Level kontenjan başvurularının 15 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edeceği ve yerleştirme sonuçlarının 17 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacağı vurgulandı.
Ayrıca yapılan açıklamada KKTC uyruklu öğrencilerin IGCSE, GCE A/AS Level sınav sonuçları ile belirlenen kontenjanlar çerçevesinde DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakülteleri dışındaki programlara başvurularının 17 Eylül 2021 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Konu ile ilgili detaylı bilgiye DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden veya 630 1217 numaralı telefondan veya  registrar@emu.edu.tr adresinden de ulaşılabilir.