DAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü Öğrencilere Yönelik Etkinlik Düzenledi

Yayınlanma Tarihi: 18 Kasım 2022, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün Avrupa Endüstri Mühendisliği ve İşletme Öğrencileri Topluluğu’na (ESTIEM) bağlı alt kulübü LG Famagusta ev sahipliğinde etkinlik düzenlendi. Almanya, Bulgaristan ve Türkiye’den öğrencilerin katılımıyla düzenlenen söz konusu etkinlikte öğrencilerin iş hayatlarında karşılaşabileceği sorunlarla nasıl başa çıkabileceğine dair bilgiler paylaşıldı.

Söz konusu etkinlikte kendini tanıma, motivasyon, doğru hedef belirleme, disiplin, yaratıcılık, takım yönetimi, sosyal farkındalık ve empati konuları üzerinde duruldu. Öte yandan etkinlik kapsamında, Avrupa’dan Gazimağusa’ya gelen öğrencilere yönelik Gazimağusa’nın tarihi ve kültürel noktalarını gezebilecekleri geziler de düzenlendi. Dört gün süren etkinlik sonunda katılımcılara sertifika takdim edildi.